امکان خرید آنلاین اسانس پسته از طریق وبسایت های مجموعه چاشنا فراهم می باشد.
مشخصات پسته
پسته با نام علمی Pistachia vera به صورت بومی در نواحی شمال شرقی ایران می روید. پسته گیاهی دو پایه با گیل های نر و ماده جدا از یکدیگر می باشد. لقاح گل های نر ماده به کمک باد و حشرات انجام می گیرد. درخت پسته به گرمای زیاد تابستان و سرمای خشک زمستان مقاوم است.
موارد استفاده از اسانس پسته
- از طعم دهنده پسته به طور وسیعی برای طعم دار کردن کیک، شیرینی و انواع دسرها استفاده می شود.
- اسانس طبیعی پسته دارای خواص آنتی اکسیدانی زیادی بوده و به عنوان اسانس دارویی در تولید فرآورده های دارویی کاربرد دارد.
- اسانس روغنی پسته دارای خواص زیادی برای پوست و مو می باشد و در تولید لوسیون ها و شامپو ها نیز به کار می رود.
- اسانس پسته برای تولید بیسکوئیت و انواع کوکی نیز مورد پسند مشتریان می باشد.
- طعم دهنده طبیعی پسته در تولید بستنی نیز به کار می رود.
خرید آنلاین اسانس پسته
به منظور خرید آنلاین اسانس پسته به وبسایت های مجموعه چاشنا مراجعه فرمایئد. در مجموعه تولید بازرگانی چاشنا امکان تهیه انواع اسانس ها و طعم دهنده های طبیعی و شبه طبیعی در فرم های فیزیکی محلول در آب، محلول در روغن و پودری برای تولیدکنندگان محترم فراهم می باشد. اسانس پسته طبیعی از پسته های سالم و عاری از آلودگی تهیه می شود. از این رو قیمت تهیه اسانس پسته با توجه به مواد اولیه گران قیمت و همچنین کارخانه تولید کننده و فرم فیزیکی مد نظر مشتریان متغیر می باشد. به منظور دریافت اطلاعات تکمیلی در رابطه با انواع اسانس های طبیعی با کارشناسان مشاوره و فروش چاشنا ارتباط برقرار فرمائید. از طریق تکمیل فره های مشاوره و فروش کارشناسان ما به شما تماس خواهند گرفت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.