اسانس گل محمدی چطور تولید می شود و در کجا بهترین نوع آن تهیه و ساخته می شود؟ آیا می توان توسط این مجموعه به این ماده مهم دست یافت و برای نمایندگی فروش آن اقدام کرد؟ اسانس گل محمدی از تقطیر گل محمدی به روش بخار بدست می آید که می توان همزمان گلاب نیز تولید کرد. به روش سنتی و صنعتی قابل تهیه است و نوع اسانس آن اول می باشد. دستگاههایی که همزمان تولید اسانس و گلابگیری انجام می دهند فقط نوع اول را تولید دارند. دستگاههای مختص اسانس گیری هم وجود دارد که می توان اسانس های با ارزش تر مثل اسانس دوم یا گلاب و اسانس تام را تولید و عرضه کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.