لیست قیمت خرید و فروش اسانس زنجبیل

جهت اطلاع از لیست قیمت انواع اسانس ها به خصوص اسانس زنجبیل بهتر است به فروشگاه های پخش و نمایندگی های فروش مستقیم و آنلاین مراجعه نمایید.
نمایندگی های فروش اسانس و انواع فراورده های زنجبیل که اسم و آدرس و مشخصات تماس آنها در سایت ها موجود است این محصولات را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت به مشتریان خود عرضه می دارند.

اسانس زنجبیل

گیاه زنجبیل

زنجبیل گیاهی است با طبع بسیار گرم که در آشپزی و شیرینی پزی به خصوص شیرینی های سنتی زیاد استفاده می شود.
این گیاه علاوه بر عطر و بوی خوشایندی که دارد مصارف دارویی بسیار زیادی هم دارد که در ادامه به برخی خواص آن می پردازیم.
در ایران باستان به گیاه زنجبیل ژنگویر می گفتند و زادگاه اصلی آن در کشور ایران است و در مناطق استوایی به خوبی رشد می کند.

تهیه اسانس زنجبیل

اسانس ها مواد معطری هستند که ممکن است از قسمت های مختلف گیاه استخراج شوند.
استفاده از اسانس ها به خصوص اسانس زنجبیل کاربرد فراوانی در صنایع غذایی دارد.

اسانس زنجبیل

ویژگی یک اسانس زنجبیل خوب

همانگونه که میدانید زنجبیل گیاهی است که درای عطر و طعم تندی است که در کشورهای آسیایی نظیر تایوان، تایلند، چین و همچنین کره به وفور در غذاها استفاده می کنند.
از زنجبیل و اسانس آن در صنایع غذایی و تهیه انواع غذاهای فست فودی و رستورانی که بسیار مورد توجه آشپزها و مصرف کنندگان است استفاده می شود.
مهمترین نکته ای که در رابطه با خرید و فروش هر محصولی دغدغه بسیاری از افراد است این است که راهی باشد تا بتوانیم کالای اصلی را از تقلبی شناسایی کنیم.

اسانس زنجبیل

تفاوت اسانس تقلبی و اصل

از زنجبیل مرغوب در جهت تهیه اسانس و سایر فراورده های دیگر بهره می برند.
گرچه شناسایی این موضوع برای افراد عادی کاری مشکل است به همین سبب حتما خریداران باید به موضوعات دیگر نظیر گواهینامه های بهداشت محصول و نوع بسته بندی و فرمولاسیون تولیدی توجه بیشتری داشته باشند.
در اینجا به چند نکته که در انتخاب بهتر محصول کمک می کند اشاره خواهیم کرد:

  • اسانس های طبیعی دارای ماندگاری بالایی هستند و در دراز مدت خواص خود را از دست نمی دهند.(البته ماندگاری آنها تا ۳ سال پس از تولید است).
  • در ترکیب اسانس های طبیعی اسیدهای چرب به کار نرفته است، که در تولید در شرایط استاندارد بر روی برچسب مواد تشکیل دهنده، این مورد ذکر شده است.
  • به دلیل عدم وجود مواد فرار در آن در دمای بالا تبخیر نمی شوند و ثبات عطر و طعم خود را حفظ می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما