اسانس خوراکی چگونه تشخیص داده می شود و با چه خصوصیاتی تولید شده و فروش عمده انواع آن به چه روشی با صرفه تر و بهتر انجام می شود؟
اسانس های خوراکی که به طعم دهنده تغییر نام داده اند از نظر درجه خلوص و کیفیت نسبت به اسانس های صنعتی بالاتر هستند و مواد و ناخالصی های مضری که برای بدن انسان وجود دارد در نوع خوراکی حذف گردیده است. بنابراین با توجه به آنالیز آن باید گرید غذایی بوده و به عنوان طعم دهنده استفاده گردد. اسانس های خوراکی هم به صورت مایع عرضه شده و هم به صورت پودری. و از انواع آن محلول در آب و الکل و روغن می باشد که نوع محلول در آب مصرف بیشتری داشته و این مورد بیشتر تقاضا می شود. اسانس های خوراکی وارداتی از برند های معروف می توان به لوکتا و آرجویل و فرمنیخ و ژان نیل اشاره کرد و می توان با توجه به ذائقه دست به انتخاب زد.
منبع:اسانسکو
فروش عمده انواع اسانس خوراکی
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید: | ||
واحد فروش و پشتیبانی
| ||
![]() |
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280 |
![]() |
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@ |
![]() |
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com |