فروش انواع اسانس لیموترش برای مصارف مختلف در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی متداول است.
اسانس ها و طعم دهنده ها از جهات مختلف قابل تقسیم بندی هستند:
اسانس لیمو مایع یا اسانس پودی:
انواع اسانس لیمو بسته به نوع مصرف و فرم فیزیکی شامل اسانس مایع لیمو و اسانس پودری لیمو می شود.
بسته به پروسه تولید و نوع محصول، شرکت های مختلف تمایل دارند از انواع مایع و پودری استفاده کنند.
مثلا فروش اسانس پودری لیمو و استفاده از آن در برخی نوشیدنی ها ممکن است استفاده از طعم دهنده پودری لیمو باعث کدر شدن محصول شود که این هم می تواند نقطه قوت و هم نقطه ضعف محسوب شود.
اسانس صنعتی یا طعم دهنده خوراکی لیمو:
نکته دیگر در تقسم بندی اسانس ها، فودگرید و یا صنعتی بودن آن می باشد.
برخی از اسانس ها اصطلاحا صنعتی هستند. مثلا اسانس لیمو صنعتی مجوزخوراکی ندارد و برای تولید شوینده ها و محصولات صنعتی کاربرد دارد.
این در حالی است که اسانس خوراکی لیمو چه در فرم فیزیکی مایع و چه پودری قابلیت استفاده در صنایع مختلف غذایی را دارد.
طعم دهنده اورجینال لیمو یا چاشنی لیمو
طعم دهنده لیمو (lemon flavor) به عنوان یک طعم دهنده قدرتمند در صنایع غذایی شناخته می شود. این طعم دهنده در هر دو فرم فیزیکی مایع و پودری با دوز مصرف بسیار پایین عرضه می شود.
چاشنی پودری لیمو (lemon seasoning) شامل طعم دهنده های پودری می شوند که دوز مصرف بالاتری دارند و برای طعم دار کردن محصولاتی نظیر چیپس استفاده می شوند.
یکی از پرفروش ترین طعم های بازار طعم دهنده پودری ویژه چیپس و پاپ کورن است که با کیفیت سیمرایز آلمان عرضه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.