معرفی اسانس ها و مواد معطری که مشابه طبیعی ساخته می شوند. گلاب صنعتی ها بر اساس این مواد بر چند دسته تقسیم می شوند؟ ویژگی آنها چیست؟
معرفی اسانس ها و مواد معطری که مشابه طبیعی ساخته می شوند. اسانس ها بر اساس این مواد بر چند دسته تقسیم می شوند؟ ویژگی آنها چیست؟
فرآورده هایی هستند که حاصل از ترکیب مواد اولیه معطر بوده و از نظر بو مشابه اسانس های طبیعی می باشند.
اسانس های مصنوعی؛ فرآورده هایی هستند که بطور تجاری از مواد شیمیایی عالی مشابه اسانس های طبیعی تهیه می گردند و بویی مشابه اسانس های طبیعی دارا می باشند. گلاب قدح ها بر این اساس به دو دسته جامد و مایع تقسیم می شوند؛
بخش جامد؛ آنکه استرپتن stearoptene نام دارد، بدون بو است و در گرمای ۳۳ درجه سانتی گراد ذوب می شود.
بخش مایع؛ آنکه دارای بوی قوی و تندی به نام اولئوپتن oleoptene است که ساختار آن ۴۰ تا ۵۰ درصد ژرانیول genaniol و ۲۰ تا ۴۰ درصد سیترونلول citronellol وجود دارد. در مجموع بر اساس الگوی موسسه استاندارد ایران و طبق نمودار کروماتوگرافی مواد عمده اسانس برحسب درصد عبارتند از؛ سیترونلول ۳۰ درصد، نرول ۵ درصد، ژرانیول ۵ درصد و فنیل اتیل الکل ۱/۵ درصد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.