عرضه طعم دهنده سس خردل

انواع سس خردل با طعم دهنده های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند. آیا با این طعم دهنده ها آشنا هستید؟
در یک دسته بندی کلی انواع سس خردل را باید در دو گروه سس خردل رژیمی و سس خردل غیر رژیمی طبقه بندی کرد. در نمونه رژیمی معمولاً از طعم دهنده هایی مانند سرکه یا حتی نعناع و آویشن استفاده می کنند. سس خردل غیر رژیمی که ترکیباتی مانند تخم مرغ و روغن دارد تنها از ترکیبت پودر خردل با این مواد همراه با برخی طعم دهنده ها برای از بین بردن بوی تخم مرغ تولید و روانه بازار می شوند.
البته امروزه انواع سس خردل با طعم های متفاوتی به بازار عرضه می شوند که از آنها به عنوان چاشنی در انواع غذاها به ویژه فست فودها استفاده می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما