خط تولید اسانس نارگیل

نارگیل چه ویژگی هایی دارد و در کدام مناطق می روید و از اسانس آن چه استفاده ای می شود؟ و آیا راه انداختنن خط تولید آن می تواند سود دهی داشته باشد؟ نارگیل اوائل در جنوب آسیا کشت شده و در حال حاضر در تمام مناطق استوایی به صورت انبوه وجود دارد و میوه نارگیل از کلر و پتاسیم و منیزیم غنی شده و آب آن هم حاوی منگنز و کلسیم و ویتامین c مورد نظر می باشد. اسانس نارگیل می تواند در صنایع نوشیدنی، شیرینی و محصولات لبنی و انواع آدامس و همچنین صنایع بهداشتی قابل مصرف بوده و به دو نوع پودری و مایع و مقاوم به حرارت با برند های معتبر در این مجموعه به فروش می رسد و با توجه به کاربرد های فراوان آن تولید باکیفیت آن می تواند پرسود و پرثمر باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما