انواع اسانس خوراکی میوه ای و گیاهی کاربردهایی بسیار فراوانی دارند که در اینجا به چند نمونه از آنها اشاره خواهیم کرد. در بازار ایران نیز نمونه های مختلف به صورت عمده خرید و فروش می شود که اگر نحوه نگهداری آنها مناسب نباشد قبل از پایان تاریخ انقضاء فاسد خواهند شد.
اسانس های موجود در بازار موارد بسیار کاربردی دارند و به ویژه در دنیای امروزی که تمامی شرکت ها به دنبال تولید راحت تر و ارزان تر محصولات خود هستند. در این بین اسانس های خوراکی که از میوه های مختلف تولید می شوند مصرف بیشتری دارند. آیا می دانید به طور عمده اسانس ها را در چند گروه از نظر نوع مصرف می توان طبقه بندی کرد؟
طبقه بندی انواع اسانس ها
در ترکیب انواع مختلف محصولات از خوراکی گرفته تا غیر خوراکی درصد از اسانس های مجاز گیاهی و میوه ای استفاده می شود اما به طور کلی اسانس های تولید شده را می توان در سه گروه زیر طبقه بندی نمود:
- اسانس های قابل استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی
- اسانس های قابل استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی ها
- اسانس های قابل استفاده در صنایع دارویی
اسانس های میوه ای بسیار متنوع هستند و تاکنون شاید حدود ۷۰ نوع آن به بازار ارائه شده است، اسانس هایی مانند اسانس سیب، پرتقال، زغال اخته، لیمو و انواع میوه های دیگر که به راحتی بتوان از آنها اسانس هایی معطر و خوشبو تولید نمود.
اسانس های گیاهی نیز از جمله نمونه های پرفروش موجود در بازار هستند که علاوه بر صنایع غذایی در صنعت داروسازی نیز به کار گرفته می شوند.
خرید اسانس میوه ای یا شیمیایی
این نشان دهنده عدم توجه به هشدارهای وزارت بهداشت در مورد علائم سرطان و عدم استفاده از مواد شیمیایی در تولیدات می باشد. پس در بازار به هر فروشنده ای نمی توان اعتماد کرد و بهترین راه جهت خرید انواع اسانس خوراکی با طعم های مختلف میوه تنها مراجعه به نمایندگی ها و فروشگاه های مجاز می باشد.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید: | ||
واحد فروش و پشتیبانی
| ||
![]() |
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280 |
![]() |
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@ |
![]() |
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com |