گل محمدی تازه در کدام فصل پیدا می شود و چگونه می توان به جدیدترین تولید اسانس گل محمدی دست یافت و آیا کیفیت آن برای فروش قابل قبول و مساعد هست؟ در فصل بهار در ماه های اردیبهشت و خرداد در مناطق کاشان و شیراز و آذربایجان محصول تازه گل محمدی بدست می آید که با توجه به نوع منطقه آن دارای کیفیت های مختلفی هست ولی از دیر باز منطقه قمصر و کامو کاشان بهترین گل محمدی را از نظر اسانس و کیفیت داشته است. نژاد صورتی پر پر که بهترین نوع آن در کاشان و روستاهای اطراف کاشته شده و تقریبا این نژاد به شهر های دیگر هم انتقال داده شده است. و در همین فصل عده ای به گلابگیری مشغول هستند و عده ای دیگر نیز علاوه بر گلاب به تولید اسانس گل محمدی می پردازند که می تواند از نوع طبیعی اول و یا اینکه با داشتن برج بلند تقطیر به گرفتن اسانس گلاب و تام نیز اقدام کرده و ارزش افزوده بیشتری را بوجود آورند.
تولید جدیدترین اسانس گل محمدی تازه
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید: | ||
واحد فروش و پشتیبانی
| ||
![]() |
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280 |
![]() |
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@ |
![]() |
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com |