آیا روش های تولید اسانس گل محمدی را می دانید؟ جهت صادرات چه معیارهایی از کیفیت مد نظر خریداران خارجی است؟
اسانس گل محمدی در ایران اکثرا به روش تقطیر انجام میشود در این روش ممکن است از ابتدا فرآیند تقطیر با همین هدف انجام شود و یا اینکه اسانس گیری در حین گلاب گیری صورت پذیرد. روش و دقت عمل در تولید اسانس گل محمدی و نیز گلبرگ های استفاده شده در کیفیت نهایی اسانس بسیار تعیین کننده است. برای اسانس هایی که مقاصد صادراتی به ویژه بازارهای اروپایی را دنبال می کنند لازم است کیفیت آنها توسط آنالیزهای دقیق آزمایشگاهی مورد تایید قرار گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.