مجموعه چاشنا شما را به خرید بهترین محصولات انواع اسانس ، عصاره و طعم دهنده دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تهیه اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

آنچه در این مقاله می خوانید...

مواد تشکیل دهنده گیاه دارچیناسانس دارچین با مرغوبیت بالاویژگی اسانس دارچین با مرغوبیت بالاموارد استفاده از اسانس دارچیناسانس دارچین با مرغوبیت بالاانواع اسانس ها بر اساس کاربرد آننکاتی که باید در هنگام استفاده از اسانس ها رعایت کنیدفرق اسانس با عصاره چیست؟
اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

همانطور که گفته شده این اسانس از طریق شاخه ها و برگ های کوچک این گیاه تهیه می شود.
برای دانستن این مطلب که اسانس دارچین با مرغوبیت بالا به چه عواملی بستگی دارد در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

مواد تشکیل دهنده گیاه دارچین

این گیاه شامل موادی از قبیل زیر است:

  • آمیدون
  • تانن
  • موسیلاژ
  • یک ماده رنگی
  • اکسالات کلسیم
  • قند
  • مانیت
  • سینامومین
  • اسانس و دارچین

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

ویژگی اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

از مهمترین ویژگی یک اسانس دارچین با مرغوبیت بالا به شرح زیر است:

  1.  خاصیت ضدقارچی و باکتریایی داشته باشد.
  2.  از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری کند.
  3.  دارای عطر و بوی منحصر به فردی باشد.
  4.  رنگ زرد آن به علت تازه بودن از کیفیت بالاتری برخوردار است.
  5.  به روش طبیعی تهیه شود (توسط تقطیر با حلال آب)

موارد استفاده از اسانس دارچین

  • به عنوان ادویه در غذاها
  • به عنوان نگهدارنده در محصولات گوشتی
  • استفاده در برخی داروها
  • استفاده در مشروبات الکلی به منظور تعدیل عطر و طعم
  • در مصر باستان یکی از کاربردهای استفاده آن در مومیایی کردن فراعنه بوده است.
  • ضد عفونی کننده و خوشبوکننده هوا
  • استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

انواع اسانس ها بر اساس کاربرد آن

استفاده از اسانس ها در صنایع مختلفی کاربرد دارد و فقط محدود به استفاده غذایی و دارویی نمی گردد که در اینجا به نمونه های دیگر مصرف اسانس اشاره خواهیم کرد:

  1.  اسانس های خوراکی
  2.  اسانس های صنعتی
  3.  اسانس های روغنی
  4.  اسانس های عطری

نکاتی که باید در هنگام استفاده از اسانس ها رعایت کنید

  1.  دور از دسترس بچه ها و حیوانات خانگی نگهداری کنید.
  2.  برای استفاده های درمانی حتما قبل از استفاده با پزشک متخصص خود مراجعه بفرمایید.
  3.  از تماس اسانس ها به چشم جدا خودداری کنید.
  4.  قبل از استفاده از اسانس ها در زنان باردار و مادران شیرده با پزشک مشورت کنید.
  5.  افرادی که مبتلا به آسم یا آلرژی شدید هستند نباید استفاده کنند.
  6.  افراد مبتلا به صرع و تشنج نباید استفاده کنند.

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

فرق اسانس با عصاره چیست؟

  1.  عصاره در واقع محلولی از تمام خواص یک گیاه نظیر اسانس، تانن و انواع ویتامین ها است در صورتی که اسانس تنها یکی از مشتقات عصاره است و توسط بخشی از گیاه قابل تقطیر است که در اینجا نوعا شاخه ها و برگ های کوچک این گیاه است که هر چه جوانتر باشند مرغوبیت اسانس بالاتر می رود.
  2.  اسانس ها حاصل تقطیر توسط آب هستند اما عصاره علاوه بر آب توسط حلال های دیگری نظیر روغن و الکل تهیه می شود.
  3.  عصاره ها اغلب خوراکی نیستند ولی اسانس ها قابلیت استفاده دارویی و غذایی دارند.

نکته:
نمی توان گفت که عصاره بهتر از اسانس است و یا بالعکس.
زیرا تاثیرگذاری هر ماده ای بستگی به این دارد که شما برای چه موضوعی می خواهید از آن بهره ببرید.

سعیده مقصودی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: سعیده مقصودی

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09129746280

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: info.chashna@gmail.com

مجموعه چاشنا شما را به خرید بهترین محصولات انواع اسانس ، عصاره و طعم دهنده دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید