چاشنا
خانه / اسانس دارچین / تهیه اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

تهیه اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

همانطور که گفته شده این اسانس از طریق شاخه ها و برگ های کوچک این گیاه تهیه می شود.
برای دانستن این مطلب که اسانس دارچین با مرغوبیت بالا به چه عواملی بستگی دارد در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

مواد تشکیل دهنده گیاه دارچین

این گیاه شامل موادی از قبیل زیر است:

  • آمیدون
  • تانن
  • موسیلاژ
  • یک ماده رنگی
  • اکسالات کلسیم
  • قند
  • مانیت
  • سینامومین
  • اسانس و دارچین

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

ویژگی اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

از مهمترین ویژگی یک اسانس دارچین با مرغوبیت بالا به شرح زیر است:

  1.  خاصیت ضدقارچی و باکتریایی داشته باشد.
  2.  از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری کند.
  3.  دارای عطر و بوی منحصر به فردی باشد.
  4.  رنگ زرد آن به علت تازه بودن از کیفیت بالاتری برخوردار است.
  5.  به روش طبیعی تهیه شود (توسط تقطیر با حلال آب)

موارد استفاده از اسانس دارچین

  • به عنوان ادویه در غذاها
  • به عنوان نگهدارنده در محصولات گوشتی
  • استفاده در برخی داروها
  • استفاده در مشروبات الکلی به منظور تعدیل عطر و طعم
  • در مصر باستان یکی از کاربردهای استفاده آن در مومیایی کردن فراعنه بوده است.
  • ضد عفونی کننده و خوشبوکننده هوا
  • استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

انواع اسانس ها بر اساس کاربرد آن

استفاده از اسانس ها در صنایع مختلفی کاربرد دارد و فقط محدود به استفاده غذایی و دارویی نمی گردد که در اینجا به نمونه های دیگر مصرف اسانس اشاره خواهیم کرد:

  1.  اسانس های خوراکی
  2.  اسانس های صنعتی
  3.  اسانس های روغنی
  4.  اسانس های عطری

نکاتی که باید در هنگام استفاده از اسانس ها رعایت کنید

  1.  دور از دسترس بچه ها و حیوانات خانگی نگهداری کنید.
  2.  برای استفاده های درمانی حتما قبل از استفاده با پزشک متخصص خود مراجعه بفرمایید.
  3.  از تماس اسانس ها به چشم جدا خودداری کنید.
  4.  قبل از استفاده از اسانس ها در زنان باردار و مادران شیرده با پزشک مشورت کنید.
  5.  افرادی که مبتلا به آسم یا آلرژی شدید هستند نباید استفاده کنند.
  6.  افراد مبتلا به صرع و تشنج نباید استفاده کنند.

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

فرق اسانس با عصاره چیست؟

  1.  عصاره در واقع محلولی از تمام خواص یک گیاه نظیر اسانس، تانن و انواع ویتامین ها است در صورتی که اسانس تنها یکی از مشتقات عصاره است و توسط بخشی از گیاه قابل تقطیر است که در اینجا نوعا شاخه ها و برگ های کوچک این گیاه است که هر چه جوانتر باشند مرغوبیت اسانس بالاتر می رود.
  2.  اسانس ها حاصل تقطیر توسط آب هستند اما عصاره علاوه بر آب توسط حلال های دیگری نظیر روغن و الکل تهیه می شود.
  3.  عصاره ها اغلب خوراکی نیستند ولی اسانس ها قابلیت استفاده دارویی و غذایی دارند.

نکته:
نمی توان گفت که عصاره بهتر از اسانس است و یا بالعکس.
زیرا تاثیرگذاری هر ماده ای بستگی به این دارد که شما برای چه موضوعی می خواهید از آن بهره ببرید.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید:
واحد فروش و پشتیبانی
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش اسانس دارچین

فروش اینترنتی انواع اسانس دارچین

فروش اسانس دارچین (Cinnamon essential Oil) به صورت اینترنتی از طریق سایت چاشنا امکان پذیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال تلگرام