تهیه اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

اسانس دارچین از طریق شاخه ها و برگ های کوچک این گیاه تهیه می شود. برای دانستن این مطلب که گلاب دو آتیشه قدح دارچین با مرغوبیت بالا به چه عواملی بستگی دارد در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

 

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

مواد تشکیل دهنده گیاه دارچین

گیاه دارچین شامل موارد زیر می باشد:

  1. آمیدون
  2. تانن
  3. موسیلاژ
  4. یک ماده رنگی
  5. اکسالات کلسیم
  6. قند
  7. مانیت
  8. سینامومین
  9. گلاب پاش فیروزه کوبی و دارچین

ویژگی اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

از مهمترین ویژگی یک اسانس دارچین با مرغوبیت بالا به شرح زیر است:

  1.  خاصیت ضدقارچی و باکتریایی داشته باشد.
  2.  از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری کند.
  3.  دارای عطر و بوی منحصر به فردی باشد.
  4.  رنگ زرد آن به علت تازه بودن از کیفیت بالاتری برخوردار است.
  5.  به روش طبیعی تهیه شود (توسط تقطیر با حلال آب)

موارد استفاده از اسانس دارچین

  1. به عنوان ادویه در غذاها
  2. به عنوان نگهدارنده در محصولات گوشتی
  3. استفاده در برخی داروها
  4. استفاده در مشروبات الکلی به منظور تعدیل عطر و طعم
  5. در مصر باستان، یکی از کاربردهای استفاده آن در مومیایی کردن فراعنه بوده‌است.
  6. ضد عفونی کننده و خوشبوکننده هوا
  7. استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی

 

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

انواع اسانس ها بر اساس کاربرد آن

استفاده از اسانس ها در صنایع مختلفی کاربرد دارد. بنابر این فقط محدود به استفاده غذایی و دارویی نمی گردد. در اینجا به نمونه های دیگر مصرف اسانس اشاره خواهیم کرد:

  1.  اسانس های خوراکی
  2.  اسانس های صنعتی
  3.  اسانس های روغنی
  4.  اسانس های عطری

 

نکاتی که باید در هنگام استفاده از اسانس ها رعایت کنید

  1.  دور از دسترس بچه ها و حیوانات خانگی نگهداری کنید.
  2.  برای استفاده های درمانی حتما قبل از استفاده با پزشک متخصص خود مراجعه بفرمایید.
  3.  از تماس اسانس ها به چشم جدا خودداری کنید.
  4.  قبل از استفاده از اسانس ها در زنان باردار و مادران شیرده، با پزشک مشورت کنید.
  5.  افرادی مبتلا به آسم یا آلرژی شدید، نباید از آن استفاده کنند.
  6.  افراد مبتلا به صرع و تشنج نباید استفاده کنند.

 

 

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

فرق اسانس با عصاره چیست؟

  1.  عصاره در واقع محلولی از تمام خواص یک گیاه نظیر اسانس، تانن و انواع ویتامین ها می باشد. در صورتی که اسانس تنها یکی از مشتقات عصاره هستند و توسط بخشی از گیاه، قابل تقطیر می باشند. اگر شاخه ها و برگ های کوچک این گیاه، جوانتر باشند مرغوبیت اسانس بالاتر می رود.
  2.  اسانس ها حاصل تقطیر توسط آب هستند. اما عصاره علاوه بر آب، توسط حلال های دیگری نظیر روغن و الکل تهیه می شود.
  3.  عصاره ها اغلب خوراکی نیستند. ولی اسانس ها قابلیت استفاده دارویی و غذایی دارند.

 

 

اسانس دارچین با مرغوبیت بالا

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما