چاشنا
خانه / اسانس خوراکی / تنوع اسانس های خوراکی و موارد استفاده

تنوع اسانس های خوراکی و موارد استفاده

اسانس های خوراکی دارای چه تنوعی می باشد؟ موارد استفاده اسانس های خوراکی در صنایع مختلف غذایی به چه شکلی است؟ اسانس ها بیشتر در چه خوراکی ها استفاده می شود؟
اسانس های نوشیدنی؛ خانواده اسانس مصرفی در آبمیوه
نوشابه های گازدار، نوشیدنی های فوری، داروها و …
اسانس تنباکو؛ این دسته شامل کلیه اسانس های مختص با بو و مزه تنباکو می باشد.
اسانس نان و کیک؛ این دسته مختص نان پزی مشتقات آن
اسانس savory؛ به عنوان طعم دهنده غذاهای آماده، سوپ، اسنک و …
اسانس شیرینی وشکلات؛ دسته محصولات طعم دهنده شیرینی جات
اسانس لبنیات؛ زمینه مصرف این دست اسانس در بستنی و …

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید:
واحد فروش و پشتیبانی
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده اسانس سیب سبز سیمرایز Symrise

شرکت چاشنا در راستای ارائه بهترین طعم دهنده ها از بهترین برندهای ایران و جهان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال تلگرام