تولید اسانس رزماری جایگزین مواد نگهدارنده مصنوعی

آیا از تولید اسانس رزماری اطلاعی دارید؟ آیا می دانید که می تواند جایگزین مواد نگهدارنده مصنوعی شود و بتوان از آلودگی میکروبی دوری کرد؟ ماندگاری غذا بحث مهمی در زندگانی انسان است چون اگر فاسد شود باعث بیماری های خطرناکی همچون حصبه می گردد. برای این از نگهدارنده غذا استفاده می کنند تا این بیماری شکل نگیرد. ولی همین نگهدارنده هم دارای مواد شیمیایی خطرناکی هستند. و امروزه محققین بدنبال کم کردن این آلودگیها و نگهداری مواد غذایی بوسیله مواد طبیعی هستند. با استفاده از علم نانو توانستند جایگزین این مواد را با اسانس رزماری که درون نانو کپسول ها از جنس پلیمر طبیعی هست قرار دهند و در نتیجه از خواص ضد باکتری ویژه ای برای نگهداری مواد غذایی مخصوصا گوشت باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما