در کنار جولان محصولات خارجی، طعم دهنده طبیعی ترخون تولید و به بازار فروش راه پیدا کرد.
گیاه ترخون Tarragon نه تنها به عنوان یک طعم دهنده همواره در کنار سفره های ایرانی بوده است بلکه اثرات دارویی و درمانی آن نظیر
تقویت قوه هاضمه، پیشگیری از بیماریهای عروقی و مسکن درد بودنش مورد توجه بوده است.
طعم دهنده ترخون امروزه در صنایع شوری جات نظیر تولید کنندگان بزرگ خیار شور مورد توجه است.خوشحالیم که در شرکت ساره عصاره با تولید طعم دهنده های گیاهی نظیر طعم دهنده ترخون توانستیم رضایت شما را فراهم نماییم و از این پس محصولی ایرانی به مشتریان خود معرفی نماییم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.