رنگ خوراکی، به موادی می گویند که برای جذاب کردن و رنگ دادن به غذا مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ خوراکی را به غذا و نوشیدنیها می توان اضافه نمود قیمت خرید رنگ خوراکی بر اساس کیفیت و ارگانیک بودن مورد محاسبه قرار می گیرد.
استفاده از رنگهای خوراکی برای تهیه غذا بسیار پر طرفدار است چرا که مزه و ترکیبی تازه به خوراکیها میدهد حتی استفاده از آن در نوشیدنیها مزه و طعم متفاوتی را می توانیم تجربه کنیم.
قیمت رنگ خوراکی
امروزه برای رنگ دادن به غذا از رنگهای خوراکی استفاده می کنند. این محصولات معمولا در بازار با قیمتهای متغیر به فروش می رسد. از ویژگیهای این رنگها می توان به افزایش اشتهای فرد اشاره کرد. همچنین رنگهای خوراکی در تهیه مواد غذایی و تنقلاتی که رنگ کمتری دارند استفاده می شود تا ظاهری متفاوت و رنگ جذابی پیدا کنند. علاوه بر اینها از رنگهای خوراکی برای تهیه ژله شیرینی، شربت، آب نبات و غیره استفاده می شود؛ جذابیت این خوراکی ها را دو چندان می نماید.
رنگهای خوراکی برای تهیه غذای کودک مناسب است چرا که باعث تشویق و جذب کودک به غذا می شود و آن را با میل بیشتری می خورد. البته باید دقت کنید رنگهای خوراکی به صورت ارگانیک مصرف شود و از رنگهای غیر مجاز و مصنوعی استفاده نگردد. برخی رنگ های خوراکی سبب حساسیت و آلرژی کودکان را فراهم می نماید.
برای تهیه رنگهای خوراکی آن را از فروشگاه های معتبر و ارگانیک تهیه کنید که از کیفیت محصول خود مطمئن باشید زیرا بسیاری از افراد سودجو هستند که رنگهای غیر طبیعی را به جای ارگانیک عرضه می کنند یا در تهیه خوراکیها از آنها استفاده کرده که مصرف آن سلامتی فرد را به خطر می اندازد.
خرید رنگ خوراکی
امروزه مصرف رنگ خوراکی بیشتر شده و در صنایع مختلف کاربرد زیادی دارد؛ مخصوصاً در صنایع خوراکی، شیرینی پزی و غیر کاربرد زیادی دارد.
خرید رنگ خوراکی توسط مراکز معتبر در تمام فروشگاه های مواد غذایی انجام می شود.
رنگ خوراکی به دو نوع تقسیم می شود، رنگ طبیعی که از گیاهان بدست می آید و هیچ ضرری برای بدن ندارد و برعکس به علت داشتن آنتی اکسیدان فواید زیادی نیز در بر دارد از رنگهای طبیعی می توان به رنگ نارنجی، بنفش، سبز، قرمز، زرد و سایر رنگهای طبیعی که آن را از میوه ها و گیاهان می گیرند اشاره نمود. میوه هایی مانند هویج، کلم قرمز، اسفناج لبو، زردچوبه و دیگر گیاهان که می توان رنگ مورد نظر خود را استخراج کرد. بنابراین رنگ خوراکی سرشار از ترکیبات مفید برای بدن می باشد.
رنگ خوراکی عمده
رنگهای طبیعی از جمله خواصی که دارد علاوه بر رنگدهی آن ضرری برای بدن ندارد؛ لذا فروش عمده رنگ خوراکی توسط شرکتهای معتبر سراسر کشور انجام می شود.
و این را می توان جزو مزایای آن قرار داد چرا که قبلا اشاره شد چون منشا آن گیاهی و جانوری است لذا خوراکیهایی که از این ترکیبات در تهیه آن استفاده شده عوارضی برای بدن ندارد و می توانید با خیال آسوده استفاده کنید.
اما از معایب آن قیمت آن می باشد که نسبت به محصولات مشابه گرانتر است؛ زیرا تولید آن بسیار سخت تر از رنگهای شیمیایی می باشد متقاضیان این رنگها زیاد هستند اما نگهداری آن کار دشواری می باشد زیرا به علت ارگانیک بودن تغییرات محیط روی رنگ آن اثر می گذارد و علاوه بر آن چون رنگها خوراکی است اکثرا از میوه ها تولید میشوند لذا مواد خوراکی تهیه شده از این رنگها بوی میوه می دهد که معمولاً به ذائقه افراد خوشایند می باشد. می تواند از طعم دهنده میوه ای نیز در کنار رنگ خوراکی به بهبود عطر و طعم محصولات خود کمک کنید.
رنگ غذا به چند شکل مورد مصرف قرار گرفته از جمله به شکل پودر، ژل و خمیر در غذاهای خانگی و تولید غذاهای حاضری و به ویژه در رستورانها مورد استفاده قرار می گیرد. رنگهای غذایی به غیر از مواد خوراکی در تهیه لوازم آرایش پروژه های صنایع دستی و لوازم پزشکی نیز مورد بهره برداری قرار گرفته است.
رنگ خوراکی فروش
همانطور که قبلا اشاره شد رنگهای خوراکی به صورتهای متنوع در بازار وجود دارد و به دو شکل طبیعی و مصنوعی تولید می شوند. فروش رنگ خوراکی توسط شرکتهای معتبر مواد غذایی و دارویی صورت می گیرد.
رنگهای خوراکی در مواد غذایی استفاده های متنوعی دارد به طور مثال:
- از رنگ قرمز گیلاسی بیشتر در تولید آبنبات، بستنی یخی، ژله و کیک استفاده می گردد.
- از زنگ زرد در ساخت نوشیدنیهای غیر الکلی، غلات صبحانه، چیپس و غیره استفاده می شود.
- رنگ سبز در ساخت بستنی، نخود فرنگی کنسرو شده، سوپ و بستنی یخی مصرف می شود.
- رنگ آبی در درست کردن آبنبات و تنقلات و غیره استفاده می شود.
رنگهای خوراکی که به صورت مصنوعی آماده شده باشند در کودکان بیش فعالی ایجاد می کنند و سرطان زا هستند.
لذا بهتر است از خوردن خوراکیهایی که در تهیه آن از رنگهای مصنوعی استفاده شده خودداری کنیم و محصولاتی مثل کیک و شکلات و غیره را به صورت ارگانیک در منزل با استفاده از رنگهای طبیعی برای کودکان آماده کنید.
رنگ خوراکی کیلویی
از مشخصات اصلی غذا رنگ آن می باشد لذا خرید رنگ خوراکی برای بعضی تولیدکننده های مواد غذایی به صورت کیلویی انجام می شود به طور کلی رنگ و طعم یک خوراکی دو گزینه است که کیفیت محصول را به ما نشان می دهد.
در صنایع غذایی مصرف روزانه رنگ رو به افزایش است رنگهای خوراکی همیشه برای بهبود مواد غذایی استفاده می گردد گاهی بدون آنکه مشخص شود و به شکل نامحسوس برای مخفی کردن عیب و نقص مواد غذایی مصرف می گردد که این کار مجاز نمی باشد.
از رنگهای مصنوعی برای صنایع غذایی مجاز شمرده شده با این حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد لذا از استفاده مدام این خوراکیها باید پرهیز نمود رنگهای مصنوعی از نمونه رنگهای خوراکی هستند که از طبیعت گرفته نشده اند ولی با استفاده از روشهای شیمیایی از زغال سنگ و نفت به دست می آیند و دامنه مصرفی آن وسیع است از آن در صنایع مختلف داروسازی رنگرزی، صنایع غذایی و غیره استفاده می گردد.
رنگ خوراکی لیتری
رنگهای خوراکی یکی از موارد مصرف آن در قنادیها می باشد رنگهای خوراکی با تنوع بسیار برای تزیین و سفره آرایی و پخت انواع غذاها و شیرینیجات در وزنهای یک لیتری در تمام فروشگاه های مواد غذایی عرضه می شود با استفاده از رنگهای خوراکی کیک و بیسکوییت ها را تزیین می کنند که که بدون رنگ هیچ گونه بیسکویت و شیرینی آنقدر جذاب و خوشمزه نمی شود.
استفاده از رنگهای مصنوعی به جای رنگهای طبیعی رو به افزایش است.
درواقع به خاطر مصرف زیاد این محصول و اینکه استخراج انواع رنگهای طبیعی کار غیر ممکن است.
بنابراین از طریق فرآورده های شیمیایی به طیف وسیعی از رنگهای خوراکی دست یافته ایم.
این مجموعه با تنوع زیاد در رنگهای خوراکی می تواند نیاز شما را در این زمینه بر طرف نماید. لذا با خرید از ما می توانید از با کیفیت ترین رنگهای خوراکی استفاده کنید لذا با مشاوران ما تماس بگیرید تا ضمن آگاهی از قیمت محصول شما در انتخاب بهترین نوع رنگ خوراکی راهنمایی کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.