فروش ویژه اسانس زردآلو مایع apricot با بهترین کیفیت و غلظت بالا توسط شرکت بازرگانی چاشنا انجام می شود. مجموعه ای از انواع اسانس میوه با بهترین قیمت نیز موجود است.
فرآیند تولید طعم در انسان
انسان می تواند بیش از ۱۰۰۰۰ بوی مختلف (بوی) را تشخیص دهد که توسط نورون های گیرنده بویایی تخصصی پوشاننده بینی تشخیص داده می شود… تصور می شود که صدها گیرنده بویایی مختلف وجود دارد که هر کدام توسط ژن متفاوتی رمزگذاری شده و هر کدام بوهای مختلفی را تشخیص می دهند
به عبارت ساده، مولکولهای آزاد شده توسط غذاها سلولهای عصبی را در بینی، دهان و گلو تحریک میکنند که پیامهایی را به مغز منتقل میکنند، جایی که بوها یا مزههای خاص شناسایی میشوند.
سلول های بویایی (عصب بویایی) توسط بوها تحریک می شوند. سلول های چشایی (عصب چشایی) در ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ جوانه چشایی دهان و گلو جمع شده اند و به غذاهایی که ما می خوریم واکنش نشان می دهند.
تفاوت بین این دو حس در این است که چشایی فقط بر تشخیص پنج طعم متمرکز است: شیرین، شور، ترش، تلخ یا اومامی. اما بینی ما می تواند ۱ تریلیون بوی مختلف را تشخیص دهد. بنابراین این فعل و انفعالات بین حواس چشایی و بویایی ما است که طعم هایی را که می شناسیم ایجاد می کند.شناسایی طعم های میوه ای مانند طعم اسانس زردآلو نیز بر این اسانس در بدن شکل می گیرد.
اسانس زردآلو apricot چیست؟
طعم دهنده زردآلو یکی از طعم های لذیذ و خوش بو برای اکثر مصرف کنندگان است.
اسانس زردآلو به همراه اسانس هلو، اسانس شلیل و اسانس گیلاس بخشی از طعم دهنده ها از خانواده میوه های هسته دار است. با طعم ملایم، شیرین و کمی ترش، طعم زردآلو را می توان به راحتی در دستور العمل های کیک، بیسکوییت، انواع نوشیدنی های مورد علاقه مصرف کننده قرار داد. اسانس زردآلو در کنار اسانس های میوه ای زیر از پرمصرف ترین طعم های صنایع نوشیدنی و صنایع قنادی و آردی می باشد:
- اسانس موز
- اسانس کیوی
- اسانس هلو
- اسانس انار
- اسانس طالبی
- اسانس هندوانه
- اسانس پرتقال
- اسانس تمشک
- اسانس شاتوت
- و….
روش های فروش ویژه اسانس زردآلو مایع apricot
جهت خرید آنلاین اسانس زردآلو مایع می توانید با مشاوران بخش فروش در ارتباط باشید. قیمت اسانس های میوه ای مایع ما با رنج قیمتی ۴۰۰ تا ۵۰ هزار تومان است که در بسته بندی های ۱۸ کیلویی قابل فروش است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.