فروش طعم دهنده سوسیس و کالباس در کنار سایر طعم دهنده های گوشتی با تخفیف و مناسب تربن قیمت فروش طعم دهنده های صنایع گوشتی در مجموعه عطر و طعم چاشنا انجام می شود. پیشنهاد ویژه ما به کارخانجات تولیدی فراورده های گوشتی به کارگیری بسته پیشنهادی چاشنا با ترکیبی از طعم های متنوع و خوش طعم می باشد.
افزایش خرید طعم دهنده سوسیس و کالباس در راستای افزایش مشتری
سوسیس برگرفته از واژه فرانسوی و قدیمی (saussich) و واژه ی لاتین (salsus) یعنی (نمک زده) می باشد. کالباس(kielbasa) هم نـوعی سوسیس لهستانی می باشد، البته مردم ایران سوسیس های حجیمی را که سرد مصرف می کنند را کالباس می نامند.
امروزه موارد استفاده از طعم دهنده های پودری و اسانس ها بسیار متنوع است و می توان آن ها را به منظور افزایش بازار پسندی و فروش بیشتر در انواع محصولات نظیر صنایع اسنک و فراورده های گوشتی لحاظ کرد. یکی دیگر از این طعم دهنده ها، طعم دهنده سوسیس و کالباس می باشد که مطمئنا تاثیر مثبتی در ذائقه ها داشته و توانسته بازار خوبی را برای این محصولات حفظ کند. و با توجه به این استقبال فروش طعم دهنده سوسیس و کالباس از جمله خدمات مجموعه چاشنا می باشد.
انواع طعم دهنده سوسیس و کالباس
مجموعه عطر و طعم چاشنا شرکتی پیشرو و توانمند در تامین بخش عمده ای از انواع طعم دهنده های صنایع غذایی؛ در زمینه ی واردات و فروش طعم دهنده سوسیس و کالباس به قیمت مقرون به صرفه اقدام نموده است.
ادویه های میکس شده و دارای محبوبیت گسترده ویژه ی صنایع سوسیس و کالباس عبارتند از:
•طعم دهنده کالباس خشک
•طعم دهنده سوسیس آلمانی
•طعم دهنده ژامبون مرغ
•طعم دهنده ژامبون گوشت
•طعم دهنده پپرونی
•طعم دهنده هات دا گ
هدف عمده از فروش طعم دهنده های صنایع گوشتی، حذف طعم بد و بخشیدن طعم لذیذ گوشت و مرغ به محصولات است.
انواع اسانس های پودری گوشت چاشنا
طعم دهنده های پودری در خانواده اسانس های گوشتی به سه صورت زیر در تولیدات مواد غذایی کاربرد دارد:
- فلیور یا طعم دهنده اورجینال
- ادویه میکس شده یا طعم ترکیبی
- چاشنی ها یا seasoning
فلیور یا طعم دهنده اورجینال گوشت و مرغ اگرچه از لحاظ قیمت کمی بیشتر است ولی از دوز مصرفی کمتری برخوردار است. که این میزان دوز مصرفی به مراتب در محصولات بعداز آن ببشتر و در نتیجه با قیمت کمتری عرضه می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.