فروش اسانس جدید پیاز و خامه به همراه تنوعی بی نظیر از دیگر طعم دهنده های صنایع چیپس و اسنک آغاز گردیده است. اسانس پیاز و خامه از طعم های ترکیبی و جدید این صنعت می باشد که تاکنون فروش بالایی را تجربه نموده است.
تجربه طعمی ایده ال با اسانس پیاز و خامه
از آنجایی که طعم دهی در محصولات غذایی نقش تأثیر گذاری در افزایش مشتری و مصرف کننده دارد، تولید طعم های مختلف در حالت طعم دهنده های طبیعی و طعم دهنده های پودری در حال افزایش است.
امروزه گزینه های انتخابی محصولات غذایی برای مصرف کنندگان علاوه بر کیفیت؛ طعم نیز نقش مهمی دارد. طعم دهنده ها و یا اسانس های خوراکی یکی از پایه های ثابت در فرایند تولید صنایع غذایی است.
صنایعی نظیر صنایع قنادی، انواع نوشیدنی، محصولات لبنی، صنایع گوشتی و انواع اسنک و آجیل موارد مصرف این طعم دهنده ها می باشد.
طعم دهنده های طبیعی به دلیل بالابودن قیمت و دسترسی کمتر، به نسبت طعم دهنده های شبه طبیعی و مصنوعی کاربرد کمتری دارند.
بر همین اساس فروش اسانس جدید پیاز و خامه در صنایع اسنک و چیپس از استقبال خوبی برخوردار بوده است.
فروش اسانس جدید خامه و پیاز به کارخانه جات چیپس
اسانس پیاز و خامه تداعی کننده طعمی ماندگار و لذیذ در خاطره هاست.
این نوع از طعم های ترکیبی با تلاقی طعم های سنتی و نوین توانسته اند تحولی کابردی در این حوزه ایجاد کنند.
طعم دهنده های پودری صنایع چیپس و اسنک حاصل ترکیب چند طعم دهنده با پایه ی فلیور می باشند , شامل طعم دهنده های زیر می باشند:
- طعم دهنده برگر
- طعم دهنده پیاز جعفری
- طعم دهنده چیلی
- طعم دهنده لیمو
- طعم دهنده پنیر
- طعم دهنده پاپریکا
- طعم دهنده باربیکیو
- طعم دهنده کچاپ
- طعم دهنده فلفلی
- طعم دهنده سرکه نمکی
چاشنا علاوه بر طعم دهنده های شبه طبیعی، مجموعه ای از طعم های خاص با اسانس های طبیعی می باشد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.