استشمام اسانس خوشبو کننده قدرت و توان جسمی و ذهنی را احیا میکند. این گلاب ربیع ها در جهت مصارف عطری، شوینده ها، مراقبت از بدن کاربرد دارند، در نتیجه لیست قیمت فروش آن ها نیز متفاوت است.
شناخت اسانس و ویژگی های آن
اسانس یا همان عطر مایه محلول یا عصاره ای است از الکل و روغن های فرار. اسانس ها مجموعه ای از مواد آلی هستند که در طبیعت به طور وسیعی یافت می شوند این ترکیب اسانس بسیار فرار هستند.
اسانس ها را می توان در از اکثر گیاهان به دست آورد. اسانس ها که مواد معطر گیاهی هستند را از روش های مختلفی تولید می کنند که این روش ها شامل موارد زیر می باشند.
- تقطیر( که از رایج ترین روش های جداسازی به علت تفاوت نقطه جوش است. بنیان این روش توضیع اجزا بین دو فاز مایع و گاز است)
- استخراج با فشار سرد
- استخراج به وسیله حلال
- خیساندن و استخراج با روغنهای جاذب
- تقطیر در شرایط خلأ بوسیله مایکروویو
این روغن های تقطیر و استخراج شده را گلاب ربیع با پودر طلا می نامند.
اسانس خوشبو کننده چیست؟
امروزه اسانس ها یا همان طعم دهنده ها نامی آشنا و شناخته شده برای تمام افراد جامعه می باشد. این ترکیبات به دلیل اینکه بو و طعم خوبی دارند کاربردهای فراوان دارند که شامل استفاده در محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی و دارویی می شود.
به این اسانسها یا طعم دهنده های طبیعی روغن های فرار یا روغن های اتری نیز میگویند. این اسانس ها که مخلوط پیچیده ای از مواد معطر و فرار می باشند بیوسنتز شده موجودات زنده و بیشتر گیاهان هستند.
این اسانس ها اکثرا به روش تقطیر با آب و بخار آب و در مرکبات به روش فشردن استخراج می شوند. عصاره گیاهی یا جانوری که توسط حلال های مختلف به دست می آید اسانس نیست.
کاربرد اسانس های خوشبو کننده
از این محصولات در صنایع مختلفی استفاده می کنند:
- در تهیه حشره کش ها
- عطر سازی
- فراورده های خوراکی
- آدامس های معطر
- لوازم آرایش و بهداشتی و خمیر دندان
- صنعت صابون سازی
به طور کلی این اسانس ها به دلیل معطر بودن در صنایعی که محصولات معطر تولید می کند کاربرد وسیعی دارد.
استفاده از اسانس های خوشبو کننده
اسانس های خوشبو کننده برای خوشبو کردن و معطر نمودن منزل، سالن های ماساژ و باشگاه های ورزشی، محل کار و … بسیار مناسب و کاربردی است. این اسانس ها به دو صورت پودری و مایع در بازار موجود می باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.