اسانس های خوراکی دارای چه تنوعی می باشد؟ موارد استفاده اسانس های خوراکی در صنایع مختلف غذایی به چه شکلی است؟ اسانس ها بیشتر در چه خوراکی ها استفاده می شود؟
اسانس های نوشیدنی؛ خانواده اسانس مصرفی در آبمیوه
نوشابه های گازدار، نوشیدنی های فوری، داروها و …
اسانس تنباکو؛ این دسته شامل کلیه اسانس های مختص با بو و مزه تنباکو می باشد.
اسانس نان و کیک؛ این دسته مختص نان پزی مشتقات آن
اسانس savory؛ به عنوان طعم دهنده غذاهای آماده، سوپ، اسنک و …
اسانس شیرینی وشکلات؛ دسته محصولات طعم دهنده شیرینی جات
اسانس لبنیات؛ زمینه مصرف این دست اسانس در بستنی و …
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.