انواع اسانس پودری کاکائو با کیفیتی متفاوت به صورت عمده جهت مصرف در صنایع شیرینی و شکلات و قهوه به فروش می رسد.
کاکائو به عنوان یکی از پر مصرف ترین اسانس ها در صنایع غذایی شناخته می شود و از خرید های اصلی این کارخانه جات محسوب می شود و در دو نوع پودری و مایع قابل تولید و استفاده می باشد. اسانس پودری کاکائو با توجه به ماهیتی که دارد بیشتر مناسب صنایع غذایی که محصول نهایی آنها پودری باشد استفاده می شود. از طرفی اسانس کاکائو مایع در بسیاری از صنایع خوراکی کاربرد دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.