آیا می توان به بهترین نوع اسانس بخصوص در مورد زعفران دست یافت؟ آیا جایگزینی برای گیاه زعفران در صنایع غذایی می باشد؟ قیمت تولید آن به چه عواملی بستگی دارد؟ زعفران بسیار گیاه مهم و پر کاربرد در ایران می باشد که در زمینه صنایع غذایی و بخصوص رستورانها محتاج زعفران هستند. اما در عین حال می توان اعلام کرد که گیاه زعفران بسیار گران قیمت بوده و برای اینکه بتوان مثلا مرغ و برنج را در رستورانها با زعفران اصلی مخلوط کرد چه بسا قیمت تمام شده یک وعده غذا بسیار بالا در آید و مشتری دیگر توان خرید نداشته باشد. بدین منظور از اسانس زعفران استفاده می شود که البته باید باکیفیت تولید شده باشد تا بتوان جایگزینی برای زعفران اصل در نظر گرفت. اسانس زعفران فرانسوی و سوییسی در کشور توانسته اند نظر مشتریان را به خود جلب کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.