اسانس باریجه ایرانی به عنوان یکی از بهترین فراورده های گیاهی صادراتی شناخته می شود. صادرات اسانس باریجه جایگزین خوبی برای صادرات صمغ باریجه است. جهت اطلاع از قیمت اسانس باریجه با چاشنا همراه شوید.
مشخصات اسانس باریجه ایرانی
اسانس باریجه (Galbanum Oil) با نام علمی Ferula gumosa یکی از گیاهان دارویی مهم تلقی می شود. ماده موثره این اسانس که از نظر ظاهری بی رنگ یا مایل به زرد است ليمونن است.
از دیگر ترکیبات اسانس باریجه شامل کادی نن و پی نن می باشد اما به طور جزیی تر می توان ترکیبات اسانس باریجه را به شرح زیر معرفی نمود.
- هیدروکربنهاي ترپنی حدود ۷۵ـ۶۳ درصد
- کارن و هیدروکربنهاي دیگر مانند میرسن، پاراسیمن،لیمونن، ترپینولن.
- الکلهاي مونوترپنی و استات
- سزکوئی ترپنها
- آزولنها،
- استرهاي تیول
- پیرازینها
- هیدروکربنهاي با اسکلت غیرترپنی
ترکیبات شیمیایی گیاهان دارویی که باعث بروز خواص فوق العاده ای در آن می شود.
این خواص می تواند باعث رونق اسانس های بومی دیگر نظیر اسانس بوقناق ، اسانس آنغوزه و اسانس وشا شود
صادارت اسانس باریجه ایرانی
در سالهای اخیر متاسفانه صمغ باریجه و صمغ آنغوزه به صورت فرآوری نشده به خارج از کشور صادرات می شد و این امر به نوعی خام فروش محسوب می شود.
صادرات اسانس باریجه ایرانی می تواند یکی راه های افزایش ارزش افزوده و ورود ارز به کشور باشد.
اسانس باریجه را می توان هم از بذر و هم از صمغ آن استحصال کرد. میزان اسانس صمغ باریجه به نسبت اسانس بذر باریجه بیشتر است.
قیمت اسانس صمغ باریجه و اسانس بذر باریجه اعلامی در سایت چاشنا حدودی است و قیمت دقیق نیاز به استعلام دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.