در اکثر فروشگاه ها به فروش انواع اسانس های میوه ها حتی موز می پردازند که از آن در موارد بسیار زیادی می توان کمک گرفت.
در ایران بسیاری از افراد موز را در کیک های مختلف یا شیرینی های خود استفاده می نمایند. بدلیل سیاه شدن و یا خراب شدن این میوه ی خوش طعم نگهداری آن به مدت طولانی کاری بسیار مشکل و یا غیر ممکن می باشد برای راحتی کار خود و جلوگیری از اسراف و خراب شدن، این میوه را به صورت اسانس هایی که با کیفیت بالا در بازار وجود دارد تهیه می نمایند و از آن استفاده می نمایند بدون اینکه هیچ گونه تغییری را در طعم ماده ی غذایی خود بیابند. اسانس موز یکی از پرکاربردترین اسانس ها در دنیای امروز می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.